↑ Terug naar Ouderraad

Activiteiten

Carnaval

Het carnavalsfeest van SBS Kermt is ondertussen een klassieker in Kermt. Na een korte stoet onder politiebegeleiding volgt er een kort slotfeest op de speelplaats. Hot-dogs, drank en taart & koffie voorziet de ouderraad.

 

Grote feesten

Elk jaar organiseert de school een schoolfeest (winter, einde schooljaar,…). De ouderraad helpt deze feesten mee organiseren en voorziet de catering. De opbrengst wordt gebruikt voor de verfraaiïng van de school en / of dingen die de school kan gebruiken buiten de leerplannen.

Eindejaarsbarbecue

Het schooljaar wordt feestelijk, sfeer- en smaakvol afgerond. De barbecue wordt georganiseerd tijdens het oudercontact wanneer de rapporten worden afgehaald. Volgens ons het ideale moment voor de leerlingen om een laatste keer te ravotten vooraleer ze de vakantie induiken. En laat ons eerlijk zijn, vaak ontbreekt de zin om te koken na een dergelijke dag. Ideaal toch?

We trachten de prijzen van de barbecue laag te houden. Daarom doen we veel zelf. Als je wil helpen, graag een seintje via orsbs@kermt.be.

Lezingen

Het opvoeden van kinderen is vaak een taak die veel vragen oproept. De ouderraad organiseert daarom samen met de school, afhankelijk van het aanbod diverse lezingen voor ouders.

Grootouderfeest

Tijdens het grootouderfeest organiseert de ouderraad de catering terwijl de kinderen optreden voor hun grootouders.