«

»

16.12 – Koekenbak – Warmste Week

 

Van 18 tot 24 december 2016 swingen de temperaturen opnieuw de pan uit, want dan organiseert Music for life ‘De Warmste Week’.

Ook wij doen dit schooljaar met onze school mee! We organiseren een Ketnet-koekenbak met de hele school en de kleuters zorgen voor een mooi muzikaal optreden.

Met de opbrengst hebben we ervoor gekozen om het goede doel SOS Kinderdorpen te steunen.

 

SOS Kinderdorpen hanteert de mooie slogan: Zonder liefde kan een kind niet groeien. Daarmee bedoelen ze dat ieder kind de liefdevolle aandacht van een volwassene nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen tot een sterk individu. Die liefdevolle aandacht ligt aan de basis van de projecten van SOS Kinderdorpen: kinderen die niemand meer hebben, worden toch opvangen in een warme, liefdevolle thuis. Als school kunnen wij ons hier helemaal in vinden.

Naast De Warmste Week loopt er op dit moment ook het project SOS Kus- en knuffelzone bij SOS Kinderdorpen. Ouders kunnen hun liefde op 1001 manieren aan hun kinderen tonen. En het moment dat je je kinderen ophaalt of afzet op school is daar een mooie voorbeeld van. Daarom bedacht SOS Kinderdorpen de SOS Kus- en knuffelzone, waar ouders hun kinderen elke schooldag nog eens goed vast kunnen pakken voor ze hen aan de goede zorg van de leerkracht overlaten.

Die zone betekent ook voor onze school zelf een toegevoegde waarde, want ook wij hebben nood aan een afgebakende zone waar ouders afscheid nemen van hun kinderen.

 

De SOS Kus- en knuffelzone is dus een win-win voor SOS Kinderdorpen en onze school. Graag willen we deze SOS Kus- en knuffelzone laten installeren aan onze kleuterpoort.

 

Hoe kan jij onze school helpen?

Kom op 16 december 2016 om 15.15u. naar school en breng zoveel mogelijk munten (2 euro, 1 euro, 50 cent,…) mee.

 

Wat kan je met deze munten doen?

– Kopen van de koekjes die door alle klassen gebakken zijn.

– Meebouwen aan ons munttapijt.

– Vrije gift tijdens het muzikale optreden van de kleuters.

 

Kan je deze dag niet en wil je toch bijdragen?

Geef je munten mee aan je kind van maandag 19 december 2016 tot en met woensdag 21 december 2016.

 

 

Alvast bedankt voor de hulp en tot dan!!

 

Het schoolteam